/over ons

Hoi! Wij zijn Frank en Robert van KO9.

Bij KO9 toveren elke keer weer een konijn uit de hoge hoed!
Staan met beide benen op de grond, en zijn altijd rechtdoorzee!
Wij zijn een fris en eigenzinnig Marketing & Sales bureau uit de bollenstreek.

Leuk je hier bent!

Frank & Robert

hoe het begon

Ons avontuur begon op 1 april 2019, toen we één van onze dromen verwezenlijkten door ons eigen bedrijf te starten. We zagen een behoefte in de markt, waarin veel ondernemers worstelden met de balans tussen sales en marketing bedrijven. KO9 is opgericht om deze ZZP-ers en MKB-ers te helpen de balans te herstellen en de continuïteit te waarborgen op zowel het sales als marketing vlak.

KO9 helpt ondernemers uit de spagaat en biedt diensten op het gebied van marketing & sales. Van (web)hosting, merchandise, print, CRM tot salesplan. KO9 heeft de expertise in huis.

KO het konijn
working

het geheim

De goochelaar laat zijn publiek in verwondering achter. Wat zij zojuist aanschouwd hebben, valt met geen enkele logica te verklaren. Een kreet van verbazing, wordt opgevolgd met een oorverdovend applaus. De goochelaar verschijnt nog één keer ten tonele en neemt al buigend de staande ovatie in ontvangst.

De kracht van de illusie laat het publiek de truc ademloos ervaren. Hoe de goochelaar de truc klaarspeelt blijft een goed bewaard geheim. Er blijft immers weinig van de ervaring over, wanneer de dubbele bodem in de hoed wordt prijsgegeven.

De gelijkenis tussen de goochelaar en de wereld van marketing- & salesbureaus is stuitend. De uitdagingen van jouw organisatie kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen, na een paar marketing buzz-words en een sierlijk gebaar van de toverstok. Hoe verleidelijk de ogenschijnlijk magische oplossing ook klinkt; de werkelijkheid ligt gecompliceerder en vraagt veelal om een integrale aanpak.

KO9 is het no-nonsense marketing- & sales bureau uit de Bollenstreek. In plaats van buzz-words en/of valse beloftes, gebruiken wij een bewezen formule om klanten te helpen met hun hun uitdagingen. Wat ons geheim is? WIl je dat echt weten? Welnu dan een waarschuwing vooraf. Door sommigen kan onze succesformule als confronterend worden ervaren. Het doorlezen van dit artikel, is daarom op eigen risico!

De geheime succesformule van KO9